Φωτογραφίες

Επιλέξτε Γλώσσα

Greek

Join Us on Facebook

facebook-logo

Καλώς Ήλθατε στο Κέντρο μας

Οι εγγραφές μας ξεκινούν 2 Σεπτεμβρίου και σας περιμένουμε από Δευτέρα έως και Παρασκευή 17.00-20.30 για πληροφορίες για όλες μας τις υπηρεσίες και εγγραφές! Καλή σχολική χρονιά!

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών ιδρύθηκε το 2005 στο Νέο Ηράκλειο Αττικής και ήδη μετράει 14 χρόνια επιτυχημένης διδακτικής πορείας στο χώρο της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης. Επενδύοντας σε άρτια καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό/προσωπικό, έρευνα και σύγχρονα τεχνολογικά μέσα συνεχώς εξελισσόμαστε ακολουθώντας τις επιταγές της σύγχρονης κοινωνίας για επαγγελματίες με άριστη γνώση ξένων γλωσσών και υπεύθυνους πολίτες  με μια αρτιότερη διαπολιτισμική κατανόηση, δηλαδή παγκόσμιους πολίτες.

 

Ο στόχος που τέθηκε εξ αρχής ήταν η δημιουργία ενός πρότυπου κέντρου που να παρέχει εκπαιδευτικές υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών στο χώρο των ξένων γλωσσών συνδυάζοντας ποιότητα, οργάνωση, σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας και δημιουργία βαθύτερων σχέσεων που να ξεφεύγουν από το στερεότυπο ρόλο του καθηγητή και της απρόσωπης επιχείρησης.

 

Δε θα σας πούμε ανακρίβειες και υπερβολές αναφορικά με τα ποσοστά επιτυχίας, τη διάρκεια προετοιμασίας ή την ευκολία επίτευξης ενός στόχου. Αποστολή μας είναι να θέσουμε μαζί το στόχο με σεβασμό προς τις ατομικές δεξιότητες, επιθυμίες και φιλοδοξίες του κάθε μαθητή.

 

Ελπίζουμε πως η ανάγνωση αυτής της σελίδας θα σας ενθαρρύνει να μας επισκεφτείτε από κοντά και να μάθετε περισσότερα για το εκπαιδευτικό μας όραμα.